Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Yerli Aşı İçin Eğitim Duyurusu

Ülkemizde yerli aşı üretiminin geliştirilmesine katkı sağlamak üzere teknik kapasite ve insan gücünün artırılmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Bu çerçevede, Türkiye'de kurulacak tesislerde aşı geliştirme, araştırma ve üretim basamaklarının her aşamasında görev yapabilecek personel yetiştirilmesi amacıyla aşağıda yer alan şartları taşıyan kişilere teorik ve uygulamalı eğitim verilecektir. 

Bu kapsamda Ek.A’da bulunan mesleki unvanlara ve niteliklerine uygun olacak şekilde, Ek.B’de yer alan örnek özgeçmiş formunu doldurarak 15.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine müracaat etmiş adayların başvuruları komisyon tarafından değerlendirilerek uygun görülenler sözlü ve yazılı mülakat için davet edilecektir. Başarılı olanlar en geç 1 hafta içerisinde eğitime başlayacaktır. Eğitim süresi 1 ay olacaktır. Eğitim süresince ilave bir ücret ödenmeyecektir. Kadrosunun bulunduğu kurumca görevlendirme yapılacaktır.

Başvuru sahipleri; kamu Kurum ve kuruluşlarında en az 2 yıl görev yapmış, erkek adaylar için askerlik yükümlülüğünü tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, ekte bulunan unvana ve tercihen deneyime sahip, alınacak eğitim süre sonunda görevlendirilmesi durumunda bu hizmeti yapabilecek yaş ve konumda, en az yazılı İngilizce metinleri anlayabilen tercihen konuşma yeteneğine sahip, motivasyonu yüksek, öğrenmeye istekli, analitik düşünebilen, temel proje aşamalarını anlayabilecek, planlayabilecek, yarı zamanlı ve tam zamanlı görev alabilecek, sunum ve rapor hazırlayabilecek, aldığı eğitim hakkında gizlilik taahhütnamesi ile COVID-19 taahhütnamesinin gereklerini yerine getirebilecek, eğitimini sekteye uğratacak sağlık sorunu bulunmayan kişilerden olmalıdır.

Adaylarla değerlendirme sonrasında en az 1 hafta süre verilerek görüşmeye davet edilecektir.

EK A

Ek B için https://dosyasb.saglik.gov.tr/Eklenti/38691,ek-b-ozgecmis-formudocx.docx?0 linkini tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.