Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı evde eğitim sağlık istasyonu emeklilikte yaşa takılanlar BİM 23 Nisan 2024 Aktüel Ürünler

LGS Sınavı'nda Okuldaki Personelin Tamamının Görevlendirilmesi Yazısı

Genel Müdür İsmail Çolak imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığı birimleri tarafından, ülkemizde etkisini göstermekte olan Koronavirüs'ün (COVID-19) neden olduğu solunum yolu hastalıklarından korunma ve kontrol önlemlerinin hassasiyetle alınması önemli görülmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan sınav hizmetlerinde; olası Koronavirüs (COVID-19 salgın hastalığının etkilerinden korunulması amacıyla koruyucu ve önleyici tedbirlerin uygulanması, sınavların planlandığı şekilde zamanında ve gereğine uygun olarak yapılması hedeflenmektedir.

Önümüzdeki süreçte, Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav, diğer adıyla LGS yapılacağından, sınava katılacak öğrencilerimizin okul ve kurumlarda bulundukları tüm zamanlarda Koronavirüs'ün etkilerinden korunması ve hijyen şartlarının sürekliliğinin sağlanmasının özel öneme sahip olduğu hatırlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi okullarda görevli kadrolu işçiler ile okullarda bakım-onarım ve temizlik işleri ile güvenlik hizmetlerini yürütmekte olan diğer çalışanların görevlendirilmeleri, salgın hastalığın etkilerinden korunmak üzere hassasiyet gösterilerek tüm imkanların ve şartların sağlanması gerekli görülmektedir.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.