Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

MAÖL 2022-2 Dönemi İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2022-2 Dönemi Kayıt Yenileme ile İlk Kayıt İş ve İşlemleri 20 Mart 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapıl acak.

Öğrenci adayları; sınav bedelinin 50,00 TL sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesinden TC kimlik numaralarını bildirerek (TC vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise İl Göç İdaresi Müdürlüğünden alacakları geçici yabancı kimlik numaraları ile) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracaktır. Sınav bedelinin yatırıldığına dair belge muhafaza edilecektir. KKTC de ise ilk kayıt yaptıran öğrenciler sınav bedelinin 15 TL sini kayıt yaptıracağı okul müdürlüğünün kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanılmak üzere, okul aile birliği hesabına makbuz karşılığında yatıracaktır.

2022– 2023 eğitim öğretim yılında Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 40 TL yi, yüz yüze eğitime devam ettikleri her dönem için “öğrenci yüz yüze eğitim iş ve işlemleri bedeli” olarak öder. Kayıtlı olduğu halde yüz yüze eğitime devam etmeyen öğrencilerden bu bedel alınmaz.

MAÖL İLK KAYIT KILAVUZU : https://maol.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_01/13115115_MAOL_Ylk_KayYt_KYlavuzu_D.pdf

MAÖL KAYIT YENİLEME KILAVUZU : https://maol.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_01/13115100_MAOL_KayYt_yenileme_KYlavuzu_D.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.