Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

4688 Sayılı Yasa'da Tadilat Gerekli

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda bir diğer soruna da dikkat çekerek kamuda sözleşmeli personel istihdamının ciddi bir problem ürettiğini belirtmişti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sözleşmeli türü 41 çeşide ulaştı. Onun için 41 kere maşallah diyemiyoruz 41 kere vah diyoruz. Kamuda sözleşmeli sayısı 400 bini aştı. Kamudaki sözleşmeliler arasındaki özlük hakları farklılığı da 20’yi buldu. Bu konunun da gündeme alınması gerekiyor. Kılık-kıyafet konusunun gündeme alınması gerekiyor. Yardımcı hizmetler sınıfının, genel idare hizmetler sınıfına aktarılma konusu var. Bunları gündeme getirmeye devam edeceğiz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da mutlaka bu konulara kulak kabartmalı.” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.