Öne Çıkanlar öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Maden Çalışanları Murat Kurum

Sözleşmelilik ve İkramiye Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "sözleşmelierin yaşadığı sıkıntılar dayanılmaz bir seviyeye gelmiştir. Sözleşmelilerin bize gönderdikleri mesajlardan yaşadıkları bu dramatik durumları çok net görüyoruz. Tüm sözleşmeliler bilmelidir ki masada arkasında en güçlü duracağımız konu sözleşmeliliktir. Sorunun ve çözümün ne olduğunu biliyoruz. Bu sorunun çözümü hiç şüphesiz kadrolu istihdamda geçiyor. Bunu ısrarla savunacağız ve kadroyu almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

“Kamuda istihdam politikası dağıldı, personelin çalışma barışı bozuldu” diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda istihdam biçiminin çok fazla çeşitlendiğini belirterek bunun sürdürülebilir olmadığını, kamunun keşmekeşe sürüklendiğini ifade etti.

“Memur-Sen olarak ilk toplu sözleşmeden itibaren Toplu Sözleşme teklifleriniz arasında kamu görevlilerine ve emeklilerine bayram ikramiyesi ödenmesi teklifine yer verdik” diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “teklifimiz, emekliler yönüyle hayata geçirilirken görevdeki kamu görevlilerinin ayrı tutulmasını yanlış bulduğumuzu sürekli ifade ettik. Doğru karara eksik kapsam yakışmadığını dair kanaatimiz aynen devam ediyor. Bu ayrım kesinlikle sona ermeli ve ikramiye kamu görevlilerine de verilmeli. Aile yardımında emeklilerin, ikramiyede kamu görevlilerinin mağduriyeti bitirilmelidir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
IkramiyeSözleşmeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.