Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler uzman yardımcısı

Tüm Süreli/Süresiz Sözleşmeliler Kadroya Alınmalı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Büro Memur-Sen son yıllarda yaptığı üye atağı ile herkesin dikkatini çekiyor. 100 bin üye hedefi için emek veren teşkilatımıza teşekkür ediyorum, yeni hedeflere, yeni ufuklara birlikte yürüyeceğiz.

Eksiklikleri düzeltmek, yetkinin hakkını vermek için memur sendikacılığının yasa değişimine ihtiyacı var. Yasanın tamiri, masanın güçlendirilmesi teşkilatımızın gayretine, örgütlü gücümüzün büyümesine bağlı. 15 Mayıs’a kadar sahada yoğun bir gayret göstererek üye sayımızı artırmamız hem üyeye hem ülkeye hem de sendikacılığa kazanım sağlayacak. Memur-Sen büyürse emekçinin kazanımı çoğalır, Memur-Sen büyürse Türkiye büyür.

İş barışını bozan, aynı iş yerinde çalışanları farklı şekilde değerlendiren ve kamudaki devamlılığı ve verimliliği olumsuz etkileyen sözleşmeli istihdam biçimi Türkiye’ye yakışmıyor. Biz bu durumun çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve çözüm için zorluyoruz.'' dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, ''3600 Ek Gösterge ve Sözleşmelilere kadro konusu komisyonda görüşülecek, Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın ve bizlerin de imzasıyla 2022 içerisinde mutlaka yürürlüğe girecek.

Biz bu kapsamın genişlemesini talep ediyor, Genel İdare Hizmetleri dâhil olmak üzere bir mağduriyet yaşanmaması gerektiğini savunuyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.