KamuMeb

Emeklilikte Yaşa Takılanlar İçin Partilere Çağrı

EMEKLİ - SGK

KamuMeb.net - SSK emekliliği, Bağkur Emekliliği Memur emekliliği ve benzeri emeklilik günlerini özlemle çeken vatandaşların en çok mağdur olduğu konulardan birisi de emeklilikte yaşa takılma durumudur.

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar, sigortalılık süresi, emeklilik için gerekli sigorta prim gün sayısını tamamlayıp, emekli olabilecekleri YAŞ’ı bekleyen vatandaşlardır. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, parlamentoya, bazı partilere ve hükümete çağrıları olacağını söyledi. CHP, MHP, HDP ve İYİ Parti'nin emeklilikte yaşa takınanlara yönelik teklifleri ve önergeleri bulunduğunu anımsatan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''AK Parti'nin 290 vekili var, emeklilikte yaşa takılanlar sorunu çözülsün diyenlerin sayısı 310. Hodri meydan, hadi buyurun, 4 partinin kanun tekliflerini birleştirelim. 'İlla bizimki diyorsanız' sizinkini de birleştirelim, emeklilikte yaşa takılanlar sorununu 1 Ekim'den tezi yok gelin çözelim.

Bu siyasi duruşa, siyasi partiyse, logoları ampul değilse, onlar Erdoğan'ın kurşun askerleri değillerse, burada AKP'ye ihtiyaç yok. Af için AKP'ye ihtiyaç var ama burada yok, 301 milletvekili yetiyor, rahat rahat geçirebiliriz. Eğer MHP sözünde duracaksa, diğer partiler duruşlarını koruyorlarsa AKP'ye ihtiyaç olmadan emeklilikte yaşa takılanların yüzünü 2 Ekim'de güldürebiliriz." dedi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.