KamuMeb

Polis Akademisi’nden ERASMUS İlanı

EMNİYET PERSONELİ

KamuMeb.net - Polis Akademisi Hayatboyu Öğrenme Programı ERASMUS Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru İlanı Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlandı.

KamuMeb.net - Almanya, Bulgaristan, Çekya, Estonya, Finlandiya, İspanya, İtalya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovenya olmak üzere 12 ülkeden 15 kurum bulunmaktadır. Güvenlik Bilimleri Enstitüsü’nde kayıtlı bulunan, Türkiye Cumhuriyeti veya yabancı ülke vatandaşı bütün yüksek lisans ve doktora öğrencileri, akademik not ortalaması en az 2.5/4, yabancı dil düzeyi en az B1 (YDS 60) olan öğrenciler başvuru yapabilirler.

Öğrenciler başvurularını yayınlanan başvuru formunu doldurup çıktısını aldıktan sonra imzalayarak yabancı dil puan belgesi ve not ortalamalarını belirtir 4’lük sistemdeki transkript ile birlikte Güvenlik Bilimleri Enstitüsü vasıtasıyla Dışilişkiler ve Uluslararası Eğitim Şube Müdürlüğü’ne müracaat edeceklerdir. Yüksek lisans ve doktora düzeyinde ilk dönem başvuran ve henüz Polis Akademisi’nde transkripti oluşmamış öğrenciler, bir önceki yükseköğretim kademesinde alınan mezuniyet notunu gösterir transkript ile yapacaklardır.

Başvurular 10 Ekim - 10 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Programdan faydalanmak isteyen öğrenciler, yayınlanan başvuru formunu doldurup çıktısını aldıktan sonra imzalayarak yabancı dil puan belgesi ve not ortalamalarını belirtir 4'lük sistemdeki transkript ile birlikte Güvenlik Bilimleri Enstitüsü vasıtasıyla Dışilişkiler ve Uluslararası Eğitim Şube Müdürlüğü'ne müracaat edeceklerdir. Yüksek lisans ve doktora düzeyinde ilk dönem başvuran ve henüz Polis Akademisi'nde transkripti oluşmamış öğrenciler, bir önceki yükseköğretim kademesinde alınan mezuniyet notunu gösterir transkript ile başvuru yapacaklardır.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.