Öne Çıkanlar 2024 Yılı Eğitim Öğretim Sınıfı Dışındaki Personelin İl İçi Yer Değişiklikleri 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu Para Yorumu 2024 Yılı Mayıs Ayı Boğa Burcu Para Yorumu Döviz Pozisyonu kamu binaları

24 Yeni İdare Mahkemesi Kurulacak

12 şehirde 23 yeni idare mahkemesi kurulacak. 2576 Sayılı Bölge İdare Mahkemeleri, İdare Mahkemeleri ve Vergi Mahkemesilerinin Kuruluşu ve Görevleri Hakkında Kanunun 2'nci maddesinin birinci fıkrası uyarınca; Adana 4 ve 5. İdare Mahkemeleri; Adıyaman 2, 3 ve 4. İdare Mahkemeleri; Diyarbakır 5. İdare Mahkemeleri, Gaziantep 4 ve 5. İdare Mahkemeleri; Hatay 4, 5 ve 6. İdare Mahkemeleri; İstanbul 17 ve 18. İdare Mahkemeleri; İzmir 8. İdare Mahkemeleri; Kahramanmaraş 2, 3 ve 4. İdare Mahkemeleri, Malatya 3 ve 4. İdare Mahkemeleri; Muğla 4. İdare Mahkemesi; Osmaniye 2 ve 3. İdare Mahkemeleri; Şanlıurfa 4 ve 5. İdare Mahkemelerinin kurulmasına karar verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.