Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

Yurtlarda Depremzede Öğrencilere Öncelik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremzede öğrencilere yönelik, ''Deprem sonrası milletin yurdunu millete açtık. Direkt burs alacaklar, yurtlarımızda öncelik tanınacak.'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Yurtlar gerektiğinde öğrencilerin gerektiğinde afetzedelerin emrinde. Bakanlık olarak deprem bölgesinde bir iki orta hasarlı bina dışında hepsi sağlam. Diğer illerde de yurtları açtık. 300 binden fazla depremzede bu süreçte yurtlarımızda kaldı, kalıyor. Yurtlarımız hizmetlerinde olmaya devam edecek. Yurt olayını da istismar etmeye kalktılar. Bunlar bizler için hizmet vesilesidir. Bu hafta Cumhurbaşkanımız ilan etti, depremzede öğrenciler, evi iş yeri hasarlı olan öğrenciler yurtlarımızda öncelikli olarak kalacak. Başvuru sürecinde onlardan başka kıstas istemeyeceğiz. Direkt burs alma hakkı kazanacak. Kredisi olanı bursa çeviriyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.