Öne Çıkanlar MEB Elektronik Sınav 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları

Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliğinde Değişiklik (25 Mayıs 2022)

Resmî Gazete

25 Mayıs 2022 ÇARŞAMBA

Sayı : 31846

YÖNETMELİK

İçişleri Bakanlığından:

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1- 31/3/2020 tarihli ve 31085 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliğinin Ek-1’inin 4. 1 Numaralı Üniforma, Tören ve Günlük Çalışma Kıyafet Aksesuarları Şekil ve Ölçüleri başlıklı bölümünün SUBAY, ASTSUBAY, UZMAN JANDARMA VE UZMAN ERBAŞ BRANŞ YAKA İŞARETLERİ’ne UÇAK VE HLK.TEK. yaka işaretinden sonra gelmek üzere aşağıdaki yaka işareti eklenmiş ve 8. Eğitim ve Komando Kıyafet Aksesuarları Şekil ve Ölçüleri başlıklı bölümünün SUBAY, ASTSUBAY, UZMAN JANDARMA VE UZMAN ERBAŞ YAKA İŞARETLERİ VE ÖLÇÜLERİ’ne UÇAK VE HLK.TEK. yaka işaretinden sonra gelmek üzere aşağıdaki yaka işareti eklenmiştir.

MADDE 2- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Yönetmelik hükümlerini İçişleri Bakanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.