Öne Çıkanlar Hakmar Express A101 9 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

2023 Yılı Görevde Yükselme Suretiyle Atama Sonuçları

Atamalar, Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik’in 21’inci maddesinin birinci fıkrası hükmü çerçevesinde başarı puan üstünlüğü esasına göre tercihleri de dikkate alınarak elektronik ortamda yerleştikleri yere yapıldı. Puanların eşitliği hâlinde atanan aday sırasıyla; hizmet süresi fazla olana, daha üst öğrenimi bitirmiş olana, üst öğrenim mezuniyet notu yüksek olana öncelik verilmek suretiyle belirlendi

Tercihleri dışında atanmayı kabul eden adaylardan tercihlerine yerleşemeyenlerin atamaları bilgisayar kurasıyla gerçekleştirildi. Tercih Başvuruları ve Onay Süreci 18-29 Mart 2024 tarihleri arasındadır. Atamaların Yapılması ve Sonuç İlanı 19 Nisan 2024 tarihindedir.

Ataması yapılanlar, yasal süre içerisinde göreve başlamak zorundadır; bu süre içerisinde göreve başlamayanların atamaları iptal edilecektir. Atama şartlarını taşımayanların atamaları yapılmayacak; atananlardan gerekli şartları taşımadıkları sonradan belirlenenlerin atamaları ise iptal edilecektir.

Atama sonuç açıklama sistemine e-Devlet kullanıcı hesabınız ile giriş yapmak için https://pbs.meb.gov.tr/sonuc/ linkini tıklayınız.

Atama sonuç açıklama sistemine MEBBİS kullanıcı hesabınız ile giriş yapmak için https://pbs.meb.gov.tr/ linkini tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.