Öne Çıkanlar engelli Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim A101 Aktüel Ürünler öğretim elemanı

2024-2025 Öğretim Yılında Okutulacak Ders Kitapları Listesi (16 Ocak 2024)

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli imzalı resmi yazıda ''2024-2025 eğitim öğretim yılında okullarda okutulacak ders kitaplarının listesi, 14/10/2021 tarihli ve 31628 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği'nin 26. Maddesi hükmü gereğince Tebliğler Dergisi’nde duyurusu yapılmak üzere ilişikte gönderilmiştir. Bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

İköğretim Birinci Sınıf Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi ve Müzik; İkinci Sınıf Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, İngilizce, Müzik ve Arapça; Üçüncü Sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, İngilizce, Arapça ve Müzik; Dördüncü Sınıf Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, İnsan Hakları Yurttaşlık ve Demokrasi, Trafik Güvenliği ve Müzik; Beşinci Sınıf Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Arapça, Peygamberimizin Hayatı ve Müzik; Altıncı Sınıf Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Müzik; Yedinci Sınıf Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Arapça, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Müzik; Sekizinci Sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler ve Müzik.

2024 YILI OCAK AYI TEBLİĞLER DERGİSİ EK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.