Öne Çıkanlar MEB 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları Elektronik Sınav

2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri İl İçi Yer Değiştirme Duyurusu

Söz konusu resmi yazıda ''07.07.2018 tarih ve 30471 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği ve Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi hükümleri doğrultusunda bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımı gerçekleştirilmektedir.

Söz konusu öğretmenler arasından, birden fazla bilim ve sanat merkezinin bulunduğu illerde görev yapan kadrolu bilim ve sanat merkezi öğretmenlerinin, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri kapsamında bilim ve sanat merkezleri arasında il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede hazırlanan ”2023 Yılı Bilim ve Sanat Merkezlerinde Görev Yapan Kadrolu Öğretmenlerin Bulunduğu İldeki Bilim ve Sanat Merkezlerine İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu”na ait kılavuz ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

İHTİYAÇ LİSTESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.