Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

81 İl AR-GE Temmuz-Aralık 2023 Bülteni

Bültende; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in ''Kadim ve zengin br medeniyet birikimini temsil eden genç ve dinamik bir nüfusa sahip ülkemiz her alanda güçlendirmeyi ilke edinerek Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu adımları atarken 81 İl Millî Eğitim Müdürlüklerimiz ve uhdelerindeki Araştırma Geliştirme (AR-GE) birimlerimiz, geleceğe uzanan nesillerimizin bilgiyi ve teknolojiyi pratik edebilmelerinde Bakanlığımızın sahadaki destekleyici unsurlarının başında gelmektedir. Bu doğrultuda hazırladığımız “81 İl AR-GE Bülten” çalışmalarımızda 81 ilimizden en iyi uygulama örneklerine yer vererek öğretmenlerimize ilham, öğrenclerimize ise yol gösterici kaynak olarak farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

Eğitimde ülkemizi hak ettği yerlere taşırken başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Cumhuryetmizin ikinci yüzyılında daha büyük hedeflere taşıma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çabalarımızın tümü, herkes için kaliteli bir eğitim hizmet sunmaya ve eğitim sistemini biçim ve içerik olarak geliştrimeye odaklanmaktadır. Davranışlarımızı, düşüncelerimizi, tutumlarımızı ve inançlarımızı öneml ölçüde etkileyen ve değiştiren eğitimin gelişimi için il millî eğitim müdürlüklerimiz ve eğitim neferlerimizle iyi niyetleri sonuçlara çevirmeye devam edeceğiz.

Eğitim paydaşlarımızın emeklerinin, ilham verici uygulamalarının ve geleceğe yön verecek nitelikte projelerinin yer aldığı “81 İl AR-GE Bülten (Temmuz-Aralık 2023)”nn başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere eğitime gönül vermiş tüm vatandaşlarımızın ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına katkı sunan çalışmalarının ilanı niteliğindedir. Tüm bu faaliyetlerin gerçekleşmesinde emekleri olan paydaşlarımıza teşekkür ediyor, hazırlanan bültenlerdeki iyi uygulama örneklerinin eğitim camiasına ilham kaynağı ve yeni projelere vesile olmasını dilerim.'' sözlerine yer verildi.

Bültene https://sgb.meb.gov.tr/81ilbulten/81ilbulten.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.