Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ÖSYM

Ara Tatil Etkinlik Takvimi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından ''Sevgili öğrencilerim; Bayram tatiliyle birleşen bir haftalık ara tatil bugün başlıyor. Tatilde kendinize ve gelişiminize zaman ayırmayı unutmayın. Bir huzur atmosferi olan bayramı ailenizle, arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle en iyi şekilde değerlendirmenizi, bu kısa arada ilginiz dahilinde okuyarak, dinlenerek ve şehrinizi tanıyarak geçirmenizi diliyorum. Sizleri tatil dönüşü okullarımızda büyük bir heyecanla bekliyor olacağız. Değerli meslektaşlarım; Yoğun bir zaman aralığını geride bıraktık. Ülkemizin maarif yolculuğunda en etkin gücümüz sizlersiniz. Yolumuzu aydınlatan fikirleriniz ve önerilerinizle ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe taşıyacağız. Eğitim ailemize iyi tatiller diyorum.'' dedi.

"Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takvimi"nde; çocukların aileleri ile doğada zaman geçirmesi için "Doğada Bir Gün", ailece evde yapılacak bir etkinlik veya bir oyunun yer aldığı "Aile Zamanı" ve çocukların okulda öğrendiklerini evde pekiştirmesine fırsat sağlamak için "Günün etkinliği" başlıklarına yer verildi.

İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "7'den 70'e İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda Ramazan Bayramı ile ilgili değerlere yer verildi. Öğrenciler için eğlenirken öğreten çeşitli etkinlikler hazırlandı.

Ortaokul öğrencileri için hazırlanan "7'den 70'e Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda ise derslere yönelik etkinliklere yer verildi, deneyler hazırlandı, milli ve manevi değerler gözetildi.

Okul Öncesi Ara Tatil Etkinlik Takvimi : https://cdn.eba.gov.tr/temel-egitim/-dgr/tatil/2024-04-05_okuloncesi/Okuloncesiaratatil.pdf

İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı : https://cdn.eba.gov.tr/temel-egitim/-dgr/tatil/2024-04-05_ilkokul-7den70e-pdf/ilkokul.pdf

Ortaokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı : https://cdn.eba.gov.tr/temel-egitim/-dgr/tatil/2024-04-05_ortaokul-7den70e-pdf/ortaokul.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.