Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

Bazı Sınavların Başvuru Tarihlerinde Değişiklik (MEB)

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bazı sınavların başvuru tarihinde değişiklik yapıldığına dair bir duyuru yayınlandı.

Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı Başvurusu (2023) ve Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretim Üyesi/Öğretim Görevlisi/Okutman Seçme Sınavı Başvurusu (2023) kapsamında yapılacak başvurular 13 Şubat 2023 (saat 23:59) tarihine, onay işlemleri 14 Şubat 2023 tarihine uzatılmıştır.

Bakanlığımız Merkez Teşkilatında çalıştırılmak üzere alınacak olan (50) Millî Eğitim Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuruların 06.02.2023 - 10.02.2023 tarihleri arasında alınacağı duyurulmuştu. Ancak, Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle başvuracak adayların mağduriyet yaşamaması için başvurular 19.02.2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.