Öne Çıkanlar 2018 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Ortodontik diş tedavileri Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Turgay Ölüç TBMM Başkanlığı

DYK Ek Ders Ücretlerinin Güncellenmesi (12 Eylül 2023)

Ortaöğretim Genel Müdürü Bakan a. Halil İbrahim Topçu imzalı resmi yazıda ''2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Kılavuzu doğrultusunda ilk defa DYk'da görev alacak olan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar ile fiilen derse girmeyen idarecilere yönelik ek ders ücreti düzenlemesinin yapılmasının talep edildiği 28 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/462 sayılı yazınız incelenmiştir.

28 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/462 sayılı yazınızda yer alan talebiniz mevzuat güncelleme çalışmalarında katılımcıların bilgisine sunulacaktır. Bilgilerinizi rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.