Öne Çıkanlar A101 25 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yılı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları EKılavuzu öğretmen İletişim Başkanı Fahrettin Altun

E-Okul Öğretmen Uygulaması (18 Ekim 2023)

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Bakan a. Fethullah Güner imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren özel ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında devamsızlık yapan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri kapsamında yoklama fişine ve e-Okul sistemine işlenmektedir.

Devamsızlık yapan öğrencilerin ders öğretmeni tarafından anlık olarak e-Okul sistemine işlenebilmesi için Bakanlığımızca hazırlanan ve App Store ile Google Play Store Uygulaması üzerinden indirilebilen e-Okul Öğretmen Uygulaması'nın özel okullarda görev yapan öğretmenler tarafından kullanılması önem arz etmektedir. Ayrıca okul idaresince e-Okul Sistemi'ne devamsızlık yapan öğrencilerin girişleri yapılmaya devam edilecek olup, e-Okul Öğretmen Uygulaması üzerinden yapılacak girişler de Bakanlığımızca kontrol edilecektir.

Bu kapsamda, özel okul öğretmenleri tarafından dersine girdikleri sınıf/şubelerde ilgili ders saati itibarıyla alınan yoklamaların e-Okul Öğretmen Uygulaması'nın e-Yoklama Ekranı üzerinden sisteme işlenmesi için gerekli duyurunun Valiliğinizce yapılması hususunda bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.