Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu İş Yorumu NATO Antlaşmalan EBA TV İlkokul Uzaktan Eğitim Program Yayın Akışı Muğla Arısı Milli Eğitim Bakanlığı

Eğitim-İş'den Başarı ve Üstün Başarı Belgesi Yazısı (21 Haziran 2022)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’in 16.01.2022 tarihli açıklamasında, idari personel ve öğretmenlere bir buçuk yıllık uzaktan eğitim sürecinden yüz yüze eğitime geçiş sürecindeki başarılı çalışmaları ve emekleri nedeniyle başarı belgesi düzenlenerek gönderildiği belirtilmişti.

Yine Milli Eğitim Bakanı Sayın Özer 13.06.2022 tarihli açıklamasında da Covid-19 sürecinde verilen aranın ardından okulların açık tutulması, eğitimin kesintisiz olarak okullarda sürdürülebilmesi için fedakarca çalışmalarda bulunan tüm öğretmen ve idarecilere tekrar başarı belgesi gönderildiğini belirtmiştir.

Ancak bazı valilik ve kaymakamlıkların başarı belgelerini eğitim çalışanlarına ulaştırmadıkları bilgileri sendikamıza gelmektedir. Konunun incelenerek, valilik ve kaymakamlıkların uyarılmasını, üç başarı belgesi olan eğitim çalışanlarına üstün başarı belgesi verilmesinin sağlanmasını, idari personel ve öğretmenler dışındaki personele de başarı belgesi verilmesini talep ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.