Öne Çıkanlar pasta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Okul Öncesi Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Tarım ve Orman Bakanlığı Adalet Bakanlığına Ait Kararlar 2018 Yılı 2022 Aylığı Miktarı

Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmeleri (13 Haziran 2023)

Genel Müdür V. Bakan a. Bülent Çiftçi imzalı resmi yazıda ''Eğitim kurumu yöneticiliklerine valiliklerce yapılacak görevlendirmelere ilişkin Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği'nin 32'nci maddesinin onbirinci fıkrası hükmü çerçevesinde hazırlanan 2023 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme ve 2023 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimleri ile eğitim kurumu yöneticilerinden bulundukları eğitim kurumunda aynı unvanda 4 ve 8 yıllık görev süresini doldurmuş olanların görev süreleri ders yılının biteceği 16 Haziran 2023 tarihi itibarıyla sona ermesi gereken yöneticilerin yeniden görevlendirme takvimine göre yeniden görevlendirilecekleri ya da yerlerine görevlendirileceklerin belirlenmesine kadar bu görevlerine devam etmeleri 13 Haziran 2023 tarihli ve 78170002 sayılı Makam Onayı ile uygun görülmüştür.

Ekte yer alan takvimlere göre eğitim kurumu yöneticiliklerine yapılacak görevlendirmelerde, başvuruların elektronik ortamda alınması, istenilecek belgelerin MEBBİS veri tabanından elde edilmesi ya da e-posta yoluyla istenilmesi, ancak gerekmesi halinde belgenin aslının istenilerek personel hareketliliğinin engellenmesinin sağlanması gerekmektedir.

Bu itibarla il milli eğitim müdürlüklerince, yönetici görevlendirme iletişim ve koordinasyon biriminin oluşturulup telefon ve e-posta bilgilerinin il milli eğitim müdürlüklerinin web sayfalarında paylaşılarak herhangi bir mağduriyet oluşmaması için başvuruda bulunanların bilgilendirilmesi gerektiği hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.