Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim TRT EBA TV Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği Yargıtay Üyelikleri uzaktan eğitim

Emekli Eğitim Çalışanları İçin Huzurevi Açılması (22 Mart 2024)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Millî Eğitim Bakanlığı personellerinin faydalanabilmesi için eğitim müzeleri, kütüphaneler, öğretmenevleri, sosyal tesisler vb. kuruluşlar mevcuttur. Bakanlık personelleri bu kuruluşlardan ücretsiz veya indirimli olarak faydalanabilmektedir. Ancak birçok bakanlıkta kendi emekli personellerinin faydalanması için mevcut olan huzurevleri Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde mevcut değildir.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlardan emekli olan personellerin kullanımı için  huzurevlerinin açılması ve 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde sendikamıza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.