Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan engelli aile birliği

Emekli Olacak Öğretmenlerden Boşalan Normlar (21 Temmuz 2023)

Söz konusu resmi yazıda "28 Temmuz 2023 Tarihinde öğretmenlerin il dışı atama başvuruları başlayacak olup 2 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. . Haziran ve temmuz döneminde emekli olmak isteyen öğretmenlerimizin ön başvuruları 25.04.2023-25.05.2023 tarihleri arısında alınmıştır. Emeklilik işlemleri için ön başvuruda bulunan öğretmenlerden boşalacak normlarının tercih döneminde başvuruya açılarak öğretmenlerin tercih yapmaları sağlanmalıdır.

Yer değiştirme talebinde bulunan öğretmenlerimizin İl değişikliği taleplerini daha sağlıklı karşılamak için İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordinasyon sağlanarak boşalacak yerlerin tercihe açılması konusunda gerekli çalışmaların yapılarak tarafımıza bilgi verilmesi hususunda gereğini talep ederiz." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.