Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen Koronavirüs Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

FATİH Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri (8 Şubat 2024)

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bakan a. Mustafa Canlı imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16'ncı maddesinin ikinci fıkrasına göre haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılmak üzere geçici olarak görevlendirilen Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenlerinin, bu geçici görevlerinin yanında mesai saatleri dışında ya da hafta sonu günlerinde halk eğitimi merkezlerinde ders okutup okutamayacakları hususu Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmesi talep edilmektedir.

Bahse konu talebe ilişkin 10 Ocak 2024 tarih ve E-28892082-869-94030569 sayılı yazınız ve eki incelenmiş olup duruma ilişkin uygulamanın 16.12.2006 tarih ve 26378 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ''Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın Dördüncü Bölüm ''Çeşitli ve Son Hükümler'' kısmında yer alan 26. maddenin 1. fıkrası; Milli Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevlerine İlişkin Yönerge'nin 71. maddenin 3. fıkrası göz önünde bulundurularak ilgililerin yararlanabilmelerinin sağlanması hususunda bilgileriniz ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.