Öne Çıkanlar engelli A101 Aktüel Ürünler Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim Milli Eğitim Bakanlığı

Geylan'dan Proje Okulu Yönetici Atama Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Proje okulu yönetici atama sürecinde yıllardır süregelen aymazlıklara maalesef yine şahit oluyoruz. Bakanlık tarafından ataması yapılan kimi okul yöneticilerinin kararnameleri iptal ediliyor. Bu durum, MEB’in ciddiyetini ve çalışanların kuruma olan güvenini rencide ediyor.

Madem bu okullarımıza objektif kriterlere haiz sınava dayalı atama sistemini getiremiyoruz, en azından böylesi ucuzluklara meydan vermeyelim.

Liyakati değil de mensubiyeti önceleyen kimi yöneticilerinizi de zahmetten kurtarın ve bir talimat verin ki, daha sürecin başında, hangi siyasi/STK’ya biat ediyorlarsa onlardan aldıkları talimatlarla görevlendirmeleri yapsınlar ve atama sürecini yap boz tahtasına çevirmesinler. Yazıktır…” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.