Öne Çıkanlar engelli Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı TRT EBA TV

Geylan'dan Veli Randevu Sistemi Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ''MEB, velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan OKUL RANDEVU SİSTEMİNİ hayata geçirdi. Bu sistemle veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Veli-okul ilişkilerinde yaşanan keşmekeşi ve istenmeyen hadiseleri önleyecek bir tedbir olarak düşünülen sistemin, olası aksaklıklara da meydan vermemesi için tedbirler alınmalıdır.

Özellikle okul yöneticilerimizin görevlerini ve öğretmenlerimizin eğitim öğretim çalışmalarını aksatmayacak şekilde uygulamanın yürütülmesi çok önemlidir.
Bu itibarla, özellikle, randevuların yönetici ve öğretmenlerimizin inisiyatifinde belirlenmesi büyük ehemmiyet arz etmektedir.

Aksi halde, sistemin, veli keyfiyetine ve özellikle öğretmenlerimiz açısından yeni bir mobing ve dayatma aracı olmasına neden olunabilecektir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.