Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Görevde Yükselme Sınavı (14 Şubat 2024)

Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kütük ve Genel Sekreter Haydar Urfalı imzalı resmi yazıda ''bilindiği üzere, 2023 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Sınav Başvuru Duyurusunda, Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında münhal bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atama yapılacağı ve yazılı sınav tarihinin 9 Temmuz 2023 olduğu belirtilmiştir.

Akabinde, 2023 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Sözlü Sınav Duyurusu yayımlanmış ve Duyuru'da yer alan Sözlü sınav Takvimi'ne göre, sözlü sınav sonuçları 16 Ocak 2024 tarihinde, sözlü sınav sonuçlarına itiraz sonuçları da 26 Ocak 2024 tarihinde açıklanmıştır.

Ancak, atamalar halen yapılmamış olup, atamaların ne zaman yapılacağı yönünde sendikamıza talepler gelmektedir.

Bu bağlamda, hak kaybı ve mağduriyet yaşanmaması için gerekli işlemlerin yapılarak atama süreçlerinin tamamlanması hususunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.