Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Balık Burcu İş Yorumu Engelsiz Fakülte ve Engelsiz Kampüs Bayrakları atama Milli Eğitim Bakanlığı Trafik Adabı

Halk Eğitimi Merkezleri Personeline Yönelik Kooperatifleşme ve Ticaret Faaliyeti Eğitimi (17 Ocak 2024)

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü V. Bakan a. Hikmet Azer imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren halk eğitimi merkezlerimiz tarafından yürütülmekte olan yaygın eğitim kurslarında, işgücü piyasasının ihtiyaç ve taleplerine yönelik becerilerin kazandırılması ve bu becerilerin iş ve sosyal yaşamda etkin kullanımı, kırsalda üretim ve özellikle kadın istihdamının desteklenmesi hedefleri doğrultusunda eğitim ve üretim alanlarının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Bu kapsamda, halk eğitimi merkezlernde görevli idareciler için 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'te Microsoft Teams üzerinden çevrim içi ''Kooperatifleşme ve Ticaret Faaliyeti Eğitimi'' verilmesi planlanmaktadır. Eğitim, Microsoft Teams üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Ancak, katılımcı yoğunluğunun sistemde oluşturduğu bağlantı sorunları ve aksaklıklar nedeniyle her il için yalnızca bir bağlantı üzerinden sisteme erişim sağlanacaktır.

Söz konusu eğitim, il milli eğitim müdürlükleri hayat boyu öğrenmeden sorumlu şube müdürü/müdür yardımcısı koordinesinde ve tarafınızca belirlenecek uygun özellikte bir toplantı salonunda, tüm halk eğitimi merkezlerinden bir müdür ya da müdür yardımcısının katılımı ile iliniz çin tanımlanan bağlantı linki üzerinden gerçekleştirilecektir.

Belirtilen açıklamalar doğrultusunda gerekli işlemlerin ivedi olarak başlatılması ve eğitima katılımın eksiksiz olarak sağlanması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.