Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Hizmet İçi Eğitim Faaliyeti (19 Aralık 2022)

Daire Başkanı Bakan a. Abdürrahim Yığman imzalı resmi yazıda ''İlinizde mahalli olarak düzenlenen Trafik Sistemi ve Trafik Kurallarına Uyma Bilinci Seminerinin Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitimi kapsamında yapıldığından eğitim görevlilerine ek ders ücreti ödenip ödenemeyeceği 13 Aralık 2022 tarihli ve E-69392286-774.99-65742396 sayılı yazınız ile sorulmaktadır.

T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü Arasında 29 Eylül 2022 Tarihinde İmzalanan Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü'nün 7.2.8. maddesinde İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) Yükümlülükleri kısmında ''Bu eğitimlerde görev alacak eğitimcilerin idari, teknik ve mali sorumluluğunu üstlenir.'' denmektedir. Bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.