Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aile birliği engelliler

İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri 03.08. (Küçük Onarım) Ödenek İşlemleri (6 Şubat 2024)

Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bakan a. Ömür Fatih Karakullukçu imzalı resmi yazıda ''Bilindiği üzere, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimizin Gayrimenkul Mal Bakım ve Onarım Gideri (03.08. ekonomik kodu) harcama kalemi ödeneklerine ilişkin mali işlemler Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.

Bu kapsamda, 2024 Yılı Bütçe Kanunu'na göre; 207.000 (KDV dail) (ikiyüzyedibin) TL olan 03.08. gayrimenkul mal bakım ve onarım (küçük onarım) ekonomik kodundan yapılacak ödenek taleplerinin her ayın 1-10 arasında MEBBİS Ödenek Takip Modülünden yapılması esastır.

Sistem üzerinden talepler yapılırken;

1- Piyasa Fiyat Araştırma Tutanağı (komisyon üyeleri tarafından imzalı) ve eki kanıtlayıcı belgeler. (Proforma Fatura: Firma tarafından kaşeli-imzalı, güncel tarihli ve kurum adı yazılı olacaktır.)

2- Binada bakım onarım yapılacak yerlere ait fotoğraf ile varsa rapor ve tutanakların eklenilmesi.

3- Yazımızın ilçe milli eğitim müdürlüklerine bildirilmesi gerekmektedir.

4- Sistemin kapalı olduğu dönemlerde meydana gelebilecek ve bakım onarım gerektiren acil durumlarda yukarıdaki evraklarla birlikte resmi yazı ile taleple bulunulabilecektir.

Bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.