Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

MEB'den 2024-YKS Yazısı

Şube Müdürü Müdür a. ... imzalı resmi yazıda ''2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 45'inci maddesi kapsamında yükseköğretim kurumlarına öğrenci seçme ve yerleştirme amacıyla yapılacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) 8-9 Hazran 2024 tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleştirileceği İstanbul Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'nün yazısı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısı ile bildirilmiştir.

Bilgilerinizi ve İstanbul Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün yazısı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısı doğrultusunda uhdemizdeki iş ve işlemlerin herhangi bir mağduriyete mahal vermeden yapılması hususunda gereğini arz e rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.