Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı sağlık personeli A101 23 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Hakmar Express 27 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Hakmar Express 10 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler

MEB'den Konu Soru Dağılım Tablolarının Hazırlanması Yazısı

İlgili Şube Müdürü imzalı resmi yazıda 2'9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'nin 5. maddesinin f fıkrası gereği konu soru dağılım tabloları öğretim yılı başında her sınav için il sınıf/alan zümreleri tarafından Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü koordinasyonuyla birlikte oluşturularak, ardından tüm paydaşlarla paylaşılması gerekmektedir. Bu doğrultuda il sınıf/alan zümreleri tarafından İstanbul geneli konu soru dağılım tablolarının zümre toplantılarına gündem maddesi olarak eklenip, hazırlanmasının sağlanması gerekmektedir.

Konu soru dağılım tabloları hazırlanırken öğretim programında yer alan konu ve kazanımların eksiksiz yer almasının ve tüm okullarda uygulama birliğinin sağlanması amacıyla yeterli sayıda senaryolara yer verilmesi büyük önem arz etmektedr.

Ek-1'de yer alan şamlona göre hazırlanaack tüm konu soru dağılım tablolarının dijital hallerinin ve zümre başkanları tarafından imzalanmış yazılı örneklerinin il zümre toplantıları sonrasında müdürlüğümüze ulaştırılması hususunda gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.