Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli personel Hazine ve Maliye Bakanlığı

MEB'den MEBCBS Kiraya Verme Modülü Yazısı

Şube Müdürü Müdür a. ... imzalı resmi yazıda ''Okul/kurumlarda ticari amaçla kullanılması mümkün olan açık alan, salon ve benzeri yerlerden (kantin-yemekhane hariç), eğitim-öğretim saatleri dışında okul aile birlikleri tarafından işlettirilen (kiraya verilen) yerlerin dijital ortamda toplanması ilgili yazı ile istenmektedir.

Söz konusu modüle veri girişlerinin yapılabilmesi İlçemiz okul ve kurumlarında okul aile birlikleri tarafından işlettirilen (kiraya verilen) salon, spor salonu, açık alan, otopark vb. yerlerin (kantin-yemekhane hariç) bilgilerinin yazımız ekindeki excel çizelgesine işlenerek belirtilen güne kadar Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Şubesine gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.