Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

MEB'den Müzik Akademileri Değerlendirme Sınavı Yazısı

Şube Müdürü Müdür a. ... imzalı resmi yazıda "İlçemiz himayelerinde Müzik Akademisinin ön değerlendirmesinin 2. aşama uygulamalı değerlendirme sınavı için yazımız ekinde bilgiler yer alan müzik öğretmeni ve öğrenciler belirtilen tarih ve saatte Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü (BİLSEM) konferans salonunda değerlendirme sınavı yapılması öğrencilerin izinli, öğretmenlerin görevli izinli sayılmaları ile ilgili Kaymakamlık Makamının Onay yazısı ekinde gönderilmiş olup, okulunuz öğretmen ve öğrencilerine gerekli bilgilendirmenin yapılması ve söz konusu toplantıya katılımlarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.