Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yılı Mayıs Ayı Balık Burcu İş Yorumu Engelsiz Fakülte ve Engelsiz Kampüs Bayrakları Gelir İdaresi Başkanlığı emekli

MEB'den (UPUES2024) Sempozyumu Yazısı

Şube Müdürü Müdür a. ... imzalı resmi yazıda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili tarihli ve ilgili sayılı yazısı gereği Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi iş birliğinde ve Konya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenecek olan Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumunun (UPUES2024), 5-7 Eylü 2024 tarihleri arasında çevrim içi ve yüz yüze gerekleştirileceği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili tarihli ve ilgili sayılı yazısı ile bildirilmiştir.

Sempozyumda bu yıl; Erasmus ETwinning, TÜBİTAK, TEKNOFEST, Eğitim İçerikli Üniversite Öğrenci Projeleri, Kalkınma Ajansları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Desteklediği Eğitimle İlgili Projeler, Öğretimde İyi Örnekler, Eğitimde İyi Örnekler, Projelerle İlgili Araştırmalar ve Eğitimde Yapay Zeka Uygulamaları tema olarak belirlenmiştir. Ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin sonuçlarının eğitim camiasıyla paylaşılması ve yaygınlaştırılmasını sağlayarak öğretmenlerin ve akademisyenlerin proje deneyimlerinin aktarılması amaçlanmaktadır.

Söz konusu sempozyumda katılım ve başvuru şartları https://neukongre.com/kongre/upues2024 adresinde yer alan sempozyumun müdürlüğünüzce okulunuz öğretmenlerine gerekli duyurunun yapılması hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle “Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu”nun (UPUES 2024) dördüncüsü 5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak KONYA Necmettin Erbakan Üniversitesinde düzenlenecektir.

IV. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu’nda (UPUES–2024) amacımız; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin, üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlerin proje bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılmasının sağlanmasıdır.

Bu kapsamda; Erasmus, eTwinning, Tübitak, Teknofest,  Eğitim İçerikli Üniversite Öğrenci Projeleri, Kalkınma Ajansları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Desteklediği Eğitimle İlgili Projeler, Öğretimde İyi Örnekler, Eğitimde İyi Örnekler, Projelerle İlgili Araştırmalar, Eğitimde Yapay Zeka Uygulamaları sempozyumda bildiri olarak sunulabilecektir.

Sempozyuma katılım ücretlidir.

Yüz Yüze Katılım Ücreti : 750 TL

Çevrim İçi Katılım Ücreti : 750 TL

Sertifika Ücreti : 150 TL

eTwinning projeleri alanındaki başvurular; 2021 ve sonrası yıllarda tamamlanmış çalışmalardan olmak şartıyla proje tabanlı yapılacaktır. Bir projede ortak olan tüm katılımcılar, sempozyuma başvuru yapabilecektir. Ülkemiz dışından proje ortağı olan öğretmenler ile sertifika almak isteyen proje ortağı öğretmenler de istekleri dâhilinde sempozyuma katılabilecektir. Bu durumda sunulan her bir projenin sempozyuma başvuru yapan tüm katılımcılarına sertifika ücreti olan 150 TL yatırmak şartıyla katılım sertifikası verilecektir.

Erasmus projeleri alanındaki başvurular, 2016 yılı ve sonrasında Ulusal Ajans tarafından onaylanmış çalışmalardan olmak şartıyla proje tabanlı yapılacaktır. Bir projede ortak olan tüm katılımcılar sempozyuma başvuru yapabilecektir. Ülkemiz dışından proje ortakları da istekleri dâhilinde sempozyuma katılabilecektir. Bu durumda sunulan her bir projenin sempozyuma başvuru yapan tüm katılımcılarına katılım sertifikası verilebilecektir.

Sunum ve tam metin dili TÜRKÇE ve İNGİLİZCE'dir.

Sempozyumla ilgili duyurular ve ayrıntılar sayfamızdan paylaşılacaktır.

Sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.