Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

MEB'den Yabancı Dil Sınıfı Öğrencileri İçin Kitap

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve YKS'ye daha etkin bir şekilde hazırlanmalarını desteklemek amacıyla yeni bir yardımcı kaynak olan "English Grammar for YDT Grade 12" kitabı yayınlandı.

Alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan bu özel kaynak, Yabancı Dil Testi 'ne (YDT) girecek olan öğrencilerin dilbilgisini güçlendirmek ve sınav başarılarını artırmak üzere özenle hazırlanmıştır ve kapsamlı bir içeriğe sahiptir. 

Her bir ünite, temel dilbilgisi kavramlarını içeren açıklayıcı konu anlatımlarıyla donatılmıştır. Bu anlatımlar, öğrencilerin dilbilgisini derinlemesine öğrenmelerini ve YDT sınavına hazırlanmalarını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. 

Öğrencilerin öğrenme deneyimini daha etkili hale getirmek için her soruya ait karekod ile söz konusu sorunun video çözümüne erişimleri sağlanmıştır. Ayrıca, kitap öğrencilere detaylı konu anlatım videoları da sunmaktadır.

Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan bu kitap, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve öğrencilerin istedikleri zaman bu kaynağa erişebilmesini sağlamanın yanı sıra öğretmenlerimize de sınıf içi eğitimlerinde kullanabilecekleri bir yardımcı kaynak niteliğindedir. 

Genel Müdürlüğümüz Yabancı Dil Testi'nden sınava girecek öğrencileri desteklemek amacıyla bu yıl içerisinde farklı yardımcı kaynaklar sunarak katkı sağlamaya devam edecektir. 

Kitaba https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/ydt-grammar-12/index.html linkinden ulaşabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.