Öne Çıkanlar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır A101 21 Eylül 2023 Aktüel Ürünler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin NTV 7142 Sayılı Kanun Resmi Gazetede

MEB'den Yönetmelik Yazısı (11 Eylül 2023)

Ortaöğretim Genel Müdür V. Hatice ÖZDEMİR imzalı resmi yazıda ''Bilindiği üzere Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği7/9/2013 tarihli ve 28758 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Ancak, değişen ve gelişen şartlar ile ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda Yönetmelik hükümlerinde değişiklik ve düzenleme yapılması ihtiyacı doğmuştur.

Bu kapsamda değişiklik ve düzenlemeye gidilerek “Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” hazırlanmış ve 08/09/2023 tarih ve 32303 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanmıştır.

Söz konusu Yönetmeliğin Tebliğler Dergisi’nde yayımlanması hususunda gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

2023 YILI EYLÜL AYI TEBLİĞLER DERGİSİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.