Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programlarında Değişiklik Yapılması (24 Haziran 2022)

Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER, Kurul Başkanı Prof. Dr. Cihad DEMİRLİ, Üye Dr. Hüseyin KORKUT, Üye Ercan TÜRK, Üye Kâmil YEŞİL, Üye Dr. Hüseyin YORULMAZ, Üye Dr. Mehmet GÜNDÜZ, Üye Doç. Dr. Cem GENÇOĞLU, Üye Prof. Dr. Bülent DİLMAÇ, Üye Prof. Dr. Mehmet KARATAŞ, Üye Mehmet Baki ÖZTÜRK, Üye Dr. Ahmet İŞLEYEN imzalı resmi yazıda ''Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 06/04/2022 tarihli ve E-59917357-101.03-47344126 sayılı yazısı üzerine Kurulumuzun 02/09/2021 tarihli ve 34 sayılı kararıyla kabul edilen Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programları arasında yer alan Gemi Yapımı, Grafik ve Fotoğraf, İnşaat Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Moda Tasarım Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanları Telafi Çerçeve Öğretim Programları’nda ekli örneklerine göre değişiklik yapılması hususunu uygun görüşle arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.