Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

Mevzuat Kitapçığı (7 Şubat 2024)

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Bakan a. Kemal BÜLBÜL imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan a) Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi, Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Kılavuzu tek bir kitapçık hâline getirilerek Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanmıştır.

Yazımız ekinde yer alan kitapçığa http://meb.ai/SyShOx adresinden ulaşılmaktadır. Kitapçığın iliniz genelindeki okul ve öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.