Öne Çıkanlar engelli A101 Aktüel Ürünler Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim Milli Eğitim Bakanlığı

Öğretmen Adayları 9 Aydır Atanmayı Bekliyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, MEB Sayın Yusuf Tekin, yüzbinlerce öğretmen adayımız 3 Temmuz 2023’te girdikleri KPSS’ye göre atanmak için yaklaşık 9 aydır bekliyor. Böylesi ilk defa yaşanıyor! Bu kadar beklemeye, Sayın Yusuf Tekin’in daha önce norm açığını dile getirdiği şekilde, 68.000 atama kontenjanını hak etmediler mi? Öte yandan, KARMA ATAMA YAPILMAYACAĞI açıklandığına göre 2024 KPSS’de başarılı olacak öğretmen adaylarımız da bir 9 ay daha mı bekleyecek?” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.