Öne Çıkanlar engelli yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği TRT EBA TV öğretim elemanı

Öğretmen Daha Fazla Beklemek İstemiyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 28 Ocak 2024 tarihinde sosyal medye hesabından ''Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü açıklamasından sonra bugün Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca önümüzdeki ay 35 bin yeni sağlık personelinin daha işe başlayacağını duyurdu. Peki Ekim ayından beri atama duyurusunu gözleyen öğretmen adaylarımız daha ne kadar bekleyecek?

Yeter artık! Genç meslektaşlarımız, Milli Eğitim Bakanlığı'nın artık bir adım atmasını istiyor! Öğretmen adaylarımız, artık öğrencilerine kavuşmak istiyor! Genç öğretmenlerimiz, artık öğretmen odalarından ses vermek istiyor!'' dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 26 Ocak 2024 tarihinde sosyal medya hesabından öğretmen atama sayıları ve kontenjanlarının bir an önce ilan edilmesi gerektiğini belirtt
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ''Öğretmen atamaları için bütçe sonrası işaret edilmişti.

Ancak, aradan bir ay geçmesine rağmen, hala bir açıklama yapılmadı. Bu, kabul edilemez! Yüzbinlerce genç meslektaşımıza hayal kırıklığı yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur.
Hükümet, bir an önce atama sayısı ve kontenjanlarını ilan ederek, atama sürecini başlatmalıdır.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.