Öne Çıkanlar aile birliği İcra Katibi İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Özel Güvenlik Günü Yiyecek yardımı

Özel Eğitim Meslek Okulu Meslek Programları (Taslak)

Hâlihazırda uygulanan 18 meslek alanına yönelik öğretim programları ile 9. Sınıf İş ve Meslek Ahlakı Dersi Öğretim Programı güncellendi. Ayrıca 2 yeni öğretim programı oluşturuldu. Programlara "Millî Eğitim Bakanlığı İklim Değişikliği Eylem Planı" kapsamında çevre, iklim, sıfır atık, çevre dostu okul, yenilenebilir enerji, çevre ve iklim değişikliği çerçevesinde oluşturulan kazanımlar da dâhil edildi.

Taslak öğretim programları askıya çıkarılarak; öğretmenlerimizin, akademik çevrelerin ve diğer ilgililerin görüşlerine sunuldu. Sayfada her bir meslek programına ilişkin bağlantıya tıklandığında "oku, indir ve katkıda bulun" sekmeleri yer almaktadır. İlgililer programları okuyabilir, indirebilir veya katkıda bulun sekmesini kullanarak görüşlerini iletebilir. Bahsi geçen öğretim programları 21 Mart 2024 tarihine kadar askıda kalacaktır.

Taslak öğretim programlarına ulaşmak için okul kademesini seçtikten sonra ilgili dersin adının üzerine tıklayınız.

Özel Eğitim ve Rehberlik, İlköğretim, Ortaöğretim, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri Özel Eğitim Meslek Okulu Meslek Programlarına https://mufredat.meb.gov.tr/TaslakProgramlar.aspx linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.