Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK 4 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK 14 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Sağlık Yorumu

Proje Okulu Statüsünden Çıkarılan Okullar İlk Defa Yönetici Atama Kontenjanlarında Gösterilmelidir

Söz konusu resmi yazıda ''6528 sayılı kanuna eklenen bir madde ile uygulamaya geçen  “Proje Uygulayan Eğitim Kurumu” uygulaması yaklaşık 10 yıldır devam etmektedir. 1 Nisan 2024 te açıklanan Proje Okulları yönetici atama sonuçları ile, yaklaşık 2197 proje okulunun bu statüden çıkarıldığı görülmüştür. Böylece bu okullara yönetici atama süreci genel hükümlere bağlanarak valiliklere devredilmiştir. Bu sırada yeniden yönetici atama süreci tamamlanmıştır. Yakın zamanda ise ilk defa yönetici atama başvuruları süreci başlayacak olup, ilk defa yönetici olmak isteyenler için boş kontenjanlar açıklanacaktır. Proje okulu statüsünden çıkarılan okulların yönetici kadrolarının bu başvurulara açılması ve boş gösterilmesi, gerekirse başvuru takviminin tehir edilerek, düzenlemelerin yapılması ve tarafımıza bilgi verilmesi hususunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.