Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Öğretmen Rehber Kitabı

Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Öğretmen Rehber Kitabı, Proje Hazırlamanın Abc’si, Ulusal Projeler, Uluslararası Projeler başlıkları altında üç bölümden oluşmaktadır. Kitapta; öğretmenlere başvuru yapabilecekleri proje türlerine, kapsamlarına ve dikkat edilecek genel hususlara yönelik farkındalık kazandırılması amaçlandı.

Ayrıca rehber kitap; yeni başlayanlara temel bilgileri edindirmeyi, önceden proje hazırlamış ve bu konuda tecrübe sahibi olanlara bilgilerini güncelleme fırsatı vermeyi amaçlıyor.

TÜBİTAK, Kalkınma Ajansları projeleri, Erasmus+, e Twinning projeleri gibi ulusal ya da uluslararası alanlara yönelik başvuru yapılabilecek projelerle ilgili öğretmen ve öğrencileri bilgilendirmek amacındadır.

REHBER KİTAP : https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/ulusal-ve-uluslararasi-proje-hazirlama/index.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.