Öne Çıkanlar Işın Karaca Acil Bakım Teknikerliği Okul Veri Randevu İşlemi Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günlerinde Çalışma Ücreti Aksaray Dağılgan Spor Salonu

Veri Toplama Modülü Açıldı

Yapılan duyuruda ''Temel eğitim düzeyinde öğrenme kayıplarının giderilmesi, öğrenme kayıplarının önlenmesi ve öğretimin güçlendirilmesi amacıyla “Temel Eğitimde Öğrenme Kayıplarının Giderilmesi ve Öğretimin Güçlendirilmesi Projesi” yürütülmektedir.

Bu amaç doğrultusunda proje kapsamında ilkokul ve ortaokul düzeylerinde farklı derslerde Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır. Çalışmalarda yer alacak/katkı sunacak gönüllü katılımcıların belirlenmesi amacıyla bir anket oluşturulmuştur. İlgili anket ayrıca Temel Eğitim Genel Müdürlüğü kapsamında yürütülecek faaliyetlere katılım sağlayacak öğretmen ve okul yöneticilerinin seçiminde kullanılacaktır.

Bu kapsamda MEB Veri Toplama Modülünde yer alan “Temel Eğitimde Çalışma Grubu Veri Havuzu” (https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?6803) anketinin 22 Şubat 2024 tarihine kadar gönüllülük esasıyla doldurulması için;  ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında çalışan yönetici ve öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.