Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Bahçeli'den Fiyat Artışları Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''2023 yılında yapılacak genel seçimlere hazırlanıyoruz. Derviş sabrıyla, akıncı cesaretiyle milletimize hizmet aşkıyla dolup taşıyoruz. Siyasetimizi küçümseyenlere, kamuoyu araştırmalarıyla itibar suikastı yapanlara diyorum ki, sizler bizi hafife alacaksınız günü geldiğinde ağırlığınız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız. Biz ankete değil, yurdumun ve milletimin tertemiz insanlarına bakıyoruz.

Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için bekleyenlere Türk milleti gününü gösterecektir. Cumhur sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur başkanını seçecek o da Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Bizim durmamız demek Türklüğün susması demektir. Bizi durduracaklarmış, bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. MHP, önüne bakıyor mücadelesine odaklanıyor, Cumhur İttifakı Türkiye'yi büyütme ve yükseltme amacına giriyor. Gerçek anketi yapacak olan millettir.

Henüz cumhurbaşkanı adayını açıklayamayan zillet ittifakına Türk milletinin yüzü dönüktür. Bu masa kinin, kirin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bu masa zilletin mayalandığı zararlı kımıl masasıdır. Bizim ayaklarına çıyanların tutunduğu masamız yoktur. Umudumuz millettir.

İlkeli, milli ve dürüst siyaset sorunların aşılmasında yegane imkan, asıl fırsattır. Aziz milletimizin maceralara kapılması elbette düşünülemeyecektir. Türkiye'nin gelecek rotası Cumhur'un iradesiyle çizilecektir. Bazı sorunlarımız olabilir. Sorunsuz hayat, hayatsız sorun yoktur. Birlikte çok daha güçlü olacağımız unutulmamalıdır. Hayat pahalılığının kuşatması kırılacaktır. Hiç kimse enflasyona ezdirilmeyecektir. Bu kapsamda hükümet dikkatli, dengeli, uyanık bir mücadelenin içindedir. Fiyat etiketlerini yukarı yönlü güncelleme gayesinde olan vicdansızların iyi niyetinden bahsetmek mümkün değildir.

Gıda, enerji, akaryakıt fiyatlarında dengesizliklerin ekonomik bir temeli ve makul ve meşru nedeni yoktur. Ekonomik ve mali bağımsızlığımızı tehdit edenlere, vatandaşlarımızın kazancına musallat olanlara seyirci kalınmayacaktır. Fiyatların artışı konusunda ajan gibi faaliyet içinde olanların lekeli varlığı inkar edilemez.

Türkiye bu darboğazdan çıkacaktır. 2022 ilk çeyreği GSYİH yüzde 7,3 olarak gerçekleşmiştir. İhracatımız rekorlar kırmaktadır. Türkiye siyasi ve ekonomik tuzakları bozmaktadır. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatları memnuniyet vericidir.

Zillet ittifakının Türkiye aleyhtarı tezgahları, batık tenkitleri işe yaramayacak, ekonomik ve siyasi istikbalimize çomak sokamayacaktır. Bunları aşacağız, bugünkü zorlukları yeneceğiz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.