Öne Çıkanlar İstihdam Seferberliğine İİBF Mezunları da Katılmalıdır Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı ŞOK

Doğalgaz Desteğinde Artış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarımıza her ay aktardığımız kaynak tutarı 450 milyon liradan 850 milyon liraya çıktı. 10 ay evvel yaşadığımız ve ekonomimize 104 milyar dolar ilave yük getiren deprem felaketine rağmen 85 milyonun hiçbir ferdini ihmal etmiyoruz.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik doğal gaz tüketim desteğini düzenli sosyal yardım programımıza dahil ettik. Yıllık 900 ile 2 bin 500 lira arasında olan toplam 8 aylık ödeme miktarını 1500 ile 3 bin 500 liraya yükselttik.'' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik yıllık 900 ile 2.500 TL arasında olan toplam 8 aylık dğalgaz tüketim desteğini 1500 ile 3500 TL'ye yükselttik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza her ay aktardığımız kaynak tutarı ise 450 milyon liradan 850 milyon liraya çıktı. Hayırlı olsun.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.