Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği TRT EBA TV öğretim elemanı Yargıtay Üyelikleri

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı Giriş Belgeleri

Adaylar sınav giriş belgelerini e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr  internet adresinden alabilecekler. Sınavda 100 soru sorulacak olup, sınav 120 dakika sürecek.

Genel Yetenek'ten Sözel (Türkçe), Sayısal (Matematik), Tarih, Coğrafya'dan toplam 50 soru; Genel Kültür'den Anayasa Bilgisi, Demokrasi ve İnsan Hakları, Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular'dan toplam 50 soru sorulacak.

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 12 Haziran – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrolleri ile Fiziki Yeterlilik Sınavını başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 14.00’te “2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı” yapılacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGESİ : https://basvuru.meb.gov.tr/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.