Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim TRT EBA TV Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği Yargıtay Üyelikleri uzaktan eğitim

Engelli Öğretmenlerin Rapor Teyit İşlemlerinin Hızlandırılması (18 Eylül 2023)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''2023 yılı Nisan ayı içerisinde yapılan Engelli Öğretmen Ataması sonucu atanan öğretmenlerin 1 Eylülde göreve başlayacakları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Ataması gerçekleşen öğretmenlerimiz arasında Engelli Sağlık Kurulu Raporu 2019 yılından önce alındığı için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından rapor teyidi istendiği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Sağlık Bakanlığından rapor teyidi bekleyen öğretmenlerimiz hala görevine başlayamamıştır.

Yaşanan bu mağduriyetin sonlanması adına rapor teyit işlemlerinin Bakanlıklar arasındaki süreç hızlandırılarak, biran önce gerçekleştirilip bekleyen öğretmenlerimizin göreve başlayış işlemlerinin yapılması ve 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde sendikamıza konu ile ilgili yapılan işlemler ve süreç ile ilgili bilgi verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.