Öne Çıkanlar MEB MSÜ Başvuruları 2024 Yılı ALES Başvuruları Elektronik Sınav YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi

2. Dönem Umre Turları

Servisli 11-15-24 Günlük ve Yürüme Mesafeli 11-15-20 günlük 2. dönem umre turlarımızın başvuruları başlamıştır. Umreye gitmek isteyenler ilan edilen umre turuna ait banka kodu ile Hac ve Umre Muhasebe Koordinatörlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan umre kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin olarak yatıracaklardır.

Ücretler; Halk Bankası, Vakıf Bankası, Ziraat Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.

Ücretini yatıran umre yolcuları İl/İlçe Müftülüğüne müracaat ederek veya elektronik ortamda e-Devlet üzerinden kayıtlarını yapabileceklerdir.

Umre yolcusu 2023-2024 umre kayıt form dilekçesini 2 nüsha halinde doldurarak ilgili müftülüğe teslim edecektir.

Müftülüğe geçerlilik süresi en az 1 yıl olan pasaport teslim edilecektir.

Umre yolcusu banka dekontu ile birlikte il sağlık müdürlüklerince belirlenen sağlık merkezlerinden birine giderek, Konjuge Meningokoksit Menenjit aşısını yaptıracak ve aşı kartını umre süresi boyunca yanında bulunduracaktır.

2. Dönem Umre Turları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.